zaterdag 10 november 2012

Krijg de kleren!

28 November organiseer ik samen met 2 anderen weer een kledingruilbeurs! De vorige keren was dit een groot succes(dit is de derde keer), en leverde het een gezellige avond op, waar veel geruild werd door een heleboel mensen. Bovenstaande flyer is van mijn hand, en ook het persbericht is al gemaakt ( dit dan niet door mij)
= = = PERSBERICHT = = = Krijg de kleren 3 Dank aan de crisis! We ruilen kleding. De trend is gezet in 2011 met de voorspelling dat kledingruil ‘helemaal 2012’ zou zijn. Met de derde editie in zicht durven we te stellen dat deze groene feestjes ook hun weg weten te vinden in 2013. Sluit je aan en doe mee! Wat? Kledingruil Wanneer? Woensdagavond 28 november van 20.00 – 21.30 uur Waar? Centraal Wonen, J.D.Huibersstraat 10, Deventer Wie? Iedereen die de inhoud van zijn kledingkast (gedeeltelijk) wil vernieuwen Hoe? Breng maximaal 5 goede kledingstukken, accessoires of paren schoenen in en neem evenveel mee terug naar huis Kosten? De kleding is gratis, voor gebruik van de ruimte, koffie en thee wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd Rest? Spullen die over zijn, gaan naar de kledingbank van Cambio Krijg de kleren is een initiatief van Lets-leden. Lets is de lokale ruilkring, waar Deventenaren elkaar voor goederen en diensten betalen met punten in plaats van geld. De kledingruil is open voor iedereen! Ruilen is niet alleen fijn voor de klerenkast en de portemonnee, het is ook prettig duurzaam. De afvalberg wordt verkleind, grondstoffen worden uitgespaard door kleding een tweede leven te gunnen, en je maakt jezelf en anderen blij met een gratis garderobe-impuls. = = = EINDE BERICHT = = =
excuses voor de erbarmelijke opmaak, op de een of andere manier krijg ik dat met blogger nooit netjes.... tips zijn welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten